19 Ekim 2016 Çarşamba

Güneş gözlüksüz çıkmam

Merhaba;
Umarım herkes iyidir. Ben çok iyiyim sağolun:)

Eskiden buralarda #bugünnegiydim diyerek ne çok arz-ı endam ederdim değil mi?
Şimdi de instagram hesabımda aynı şekildeyim. Beni ararsanız @beijaavintageblog hesabıyla bulabilirsiniz:) Son instagram paylaşımımı da buraya ekleyeyim o zaman



Ben hala stil postlarından vazgeçemedim ve bununla ilgili vazgeçemediğim bir şey daha var; gözlük. Gözlüksüz çıkmam abi diyerek her fotoğrafımda mutlaka güneş gözlüğü takıyorum. Bunu  kendime bir tarz olarak benimsedim. Giydiğim kıyafetleri tamamlıyormuş gibi hissediyorum.  Gözlüksüz eksiğim sanki…
Hal böyleyken oldukça geniş bir güneş gözlüğü koleksiyonum oluştu. Bunun için bana en çok yardım eden ise uygun fiyat ve model çeşitliliği ile Atasun Optikteki güneş gözlükleri oldu.


Bu devirde zaman çok değerli. Alışverişimizin büyük çoğunluğunu internet üzerinden yapıyoruz. Ben de güneş gözlüğü dahi olsa bunu internet üzerinden gerçekleştiriyorum. Atasun Optiğin online satış platformu benim en çok alışveriş yaptığım yerlerin başında geliyor.
Şimdi diyeceksiniz ki denemeden gözlük mü alınırmış ayol?
Alınır şekerim alınır. Ben denemeden gözlük alırken hiç sıkıntı yaşamıyorum. Neden mi?

1. Sürekli gözlük taktığım için artık bana hangi modelin yakışıp yakışmayacağını az çok kestirebiliyorum. Çok gözlük çok tecrübe ;)

2. Atasun Optiğin internet sitesindeki yüze göre gözlük seçimi platformu çok yardımcı oluyor. Hatta orada çıkan sonuçlara göre kendime yakışır sandığım birçok modeli çok elemişimdir şimdiye kadar.

3. Açıkçası cebimi de düşünmek zorundayım. Atasun Optikteki güneş gözlükleri bana, diğer markalara göre daha ekonomik geliyor. Başka yerden bir gözlük alacağıma buradan iki adet alırım diyorum. Hatta param artarsa bir de ayakkabı alırım. Böyle bir cimri yanım da var evet :)


İşte tüm bunların toplamında Atasun Optikteki güneş gözlükleri benim vazgeçilmezim oldu. Haftada birkaç kez modellere bakmadan edemiyorum. Eşim artık gene mi gözlük demekten kendini alamıyor :)

Bu arada erkekler için de müthiş modeller var. Eşime aldığım gözlük bu yaz vazgeçilmezi oldu. 10 yıldır kaybetmeden, bayılarak taktığı, artık bir uzvu haline gelmiş gözlüğünden vazgeçti ve benim Atasun Optikteki güneş gözlükleri arasından seçtiğim o gözlüğü takmaya başladı. Bakın bu başarıdır ;)

Ve tabi çocukları da unutmamışlar. Çok şirin modeller var ;) Hatta doğum günü için yeğenime bir gözlük alsam mı diyorum. Şimdi olmazsa seneye takar…

Neyse hadi ben kaçar, en kısa zamanda tekrar görüşürüz değil mi ;)

2 yorum:

Ayselce örgüler dedi ki...

Her zaman şıksın canım tam da yaşına uygun kombinlerin var.Gözlüğüm yaz kış çantamdan çıkmaz severim bende:)

beijaa vintage dedi ki...

Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum güzel yorumunuza :) Sevgilerle...