21 Eylül 2016 Çarşamba

Nice Pastalara!



Pastanın mutlulukla bir ilgisi olduğu kesin. Her daim neşeli zamanların, birbirinden özel an ve anıların, hatırlanması gereken mutlu günlerin olmazsa olmazı pastaların sosyal ortamlara taşıdığı neşe sebebiyle tatlılar arasındaki yeri ayrıdır. Genellikle ritüellere uygun olarak gerçekleştirilen pasta kesme, pasta üzerindeki mumları üfleme gibi faaliyetler doğum günlerinden düğünlere, yıl dönümlerinden özel başarı kutlamalarına kadar hemen her türlü eğlence ortamının vazgeçilmezleri arasındadır. Bunca anlam yüklediğimiz pastalara yoğun iş ve yaşam temposu arasında zorlanmadan, zahmetsizce ulaşmanın önemi ise son derece büyüktür.

Şimdi, organize ettiğiniz veya dâhil olduğunuz her türlü özel gün için dilediğiniz biçim, büyüklük ve içerikteki pastaları Niceyaslara aracılığıyla edinmeniz mümkün. Site üzerinden, yaşadığınız ili seçerek adresinize ulaştırılabilecek olan pasta, kurabiye ve cupcake çeşitlerini tüm özellikleri ve fiyat bilgileriyle birlikte görebilirsiniz. 

Niceyaslara’da pastalar, çikolatalıdan frambuazlıya, kestaneli ve mocha’lıya; fiyonkludan sindirella’lıya, orman konseptli’ye kadar oldukça geniş bir çeşitlilikte ve yaratıcı fikirler eşliğinde sunuluyor. Bunlardan dilediğiniz bir tanesini, söz konusu kutlamanın ruhuna en uygun olanını seçerek unutulmaz anıların unutulmaz lezzeti olarak organizasyondaki yerini almasını sağlayabilirsiniz. Annenizin, babanızın, eşinizin, sevgilinizin, arkadaşınızın ya da çocuğunuzun yüzündeki gülümsemeyi gördüğünüzde büyük mutlulukların aslında nasıl da küçük detaylarda gizli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız.

İster dört, ister yirmi beş, ister elli ya da yetmiş beş kişilik; ihtiyacınız olan boyuttaki pastayı, kısa bir araştırmayı takiben vereceğiniz karara uygun olarak sipariş edebilirsiniz. Pastanızı ister Çakmaktaş ailesi, Şirinler ya da Susam Sokağı gibi çeşitli masal ve çizgi film kahramanlarının biçimine girmiş olarak talep edin, isterseniz yaş yahut meslek gibi farklı temalarda, mesaj içerikli süslemeler isteyin, ya da klasik bir pasta çeşidini seçin; tamamen sizin arzu ve hayal gücünüze kalmış. Niceyaslara’da fotoğrafları ve detaylarıyla birlikte yer alan pasta, kurabiye ve cupcake çeşitlerinden hoşunuza giden bir tanesinin fiyat ve teslimat bilgilerini öğrenmek üzere teklif isteyebilirsiniz. Verilen bilgilere göre seçiminizi yapabilir, sevdiklerinize sürpriz yapmanın, onları heyecanlandırmanın ve mutlu etmenin zevkini siz de tadabilirsiniz.

Hiç yorum yok: