18 Eylül 2016 Pazar

Daha Pürüzsüz Bir Cilt İçin Yardımcınız Hep Yanınızda



Kadınların, bakım işi saçından ayak tırnağına kadar uzanan bir bölgeyi kapsar. İş kadını ya da ev hanımı olsun, kadın hep çok yoğun çalışır. Çoğu zaman kendine ayıracak vakti bulamaz. Özellikle, istenmeyen tüylerden kurtulmak için ergenlikten itibaren başlayan bir savaşımız vardır. Tam anlamıyla kurtulamadığımız tüylerle savaşımız, hiç bitmez ve hep yeniden başlar. Sadece onca vakit ayırıp temizledikten sonra, bir daha çıkana kadar geçen zamanı olabildiğince uzun tutmak için kullandığımız ürünlere dikkat ederiz. Bazen ağda ile istemediğimiz tüylerden kurtulmak için vaktimiz olmaz ya da üşeniriz. İşte o zaman tüy dökücü krem imdadımıza yetişse de bu mutluluğun çok kısa süreli bir çözümü kapsadığını hepimiz biliriz.

Vücudumuzda tüysüz kalmasını istediğimiz o kadar çok bölgemiz var ki temizleme mücadelesine başlayınca epey bir vakit ayırmış oluyoruz. Hepimizin, tüylerden kurtulmak için, en çok kullandığı başyardımcı ağda, neyse ki artık bantlı olarak üretildiğinden kullanımı daha pratik hale geldi. Vücudumuzda tüysüz kalmasını istediğimiz ama herhangi bir şey kullanırken çok dikkat etmemiz gereken, hassas bikini bölgemiz için, bazılarımız ağda kullanıyor. Ben çok acıttığını düşündüğüm için, bu çözümden hep kaçındım. Ağda yerine tüy dökücü krem kullanmak daha kolay ve acısız bir çözüm olarak hep başvurduğum bir çözüm oldu.

Açıkçası koltuk altı da hassas bölgemiz olduğu için, tüy dökücü kremi oradaki tüyleri temizlemek için de tercih ediyorum. Kaş ve dudak üstü tüyler için de çoğumuzun tercihi cımbız ya da iple almak. Bu tip operasyon da ince iş ve her kıl için ayrı bir çaba gerektiriyor. Hepimiz, tüylerimizden kurtulma konusunda dertliyiz ve her bölgemiz için farklı çözümler kullanıyoruz. Size, kozmetik alışverişlerim için vazgeçilmez adresim olan Turuncukasa.com sayesinde, keşfettiğim ve her bölgemde bulunan tüyler için kullanmaya başladığım tek bir ürünü öneriyorum. Veet sensitive touch epilasyon cihazı ile kaş, dudak, bikini, koltuk altı ve yüz tüylerini rahatlıkla alabilirsiniz. Özel başlıkları sayesinde, cildinizi tahriş etmeden kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: